Vesilaskut helposti!

Vesi Onlinella laitat laskut matkaan puolessa tunnissa!

Miten Vesi Online toimii?

Vesi Online auttaa pitämään kirjaa vesiosuuskunnan jäsenistä, käyttöpaikoista ja mittareista siten, että samansisältöisenä toistuvat laskut voidaan muodostaa automaattisesti. Laskujen automaattinen muodostaminen säästää kustannuksia ja nopeuttaa laskujen lähetystä. Vesi Online antaa vesiosuuskunnalle myös helpon tavan tihentää laskutuskertoja, jotta vesilaskut eivät pääse kasvamaan liian suuriksi.

Vesi Onlinessa vesiosuuskunnan valitsema pääkäyttäjä (esimerkiksi vesi-isännöitsijä tai tilitoimisto) ylläpitää rekistereitä laskutusten välillä, syöttää mittarinlukemia seuraavaa tasauslaskutusta varten ja tarkistaa laskujen oikeellisuuden ennen lähetystä. Mittarinlukemat voidaan syöttää Vesi Onlineen kolmella tavalla:

  1. Asiakas lähettää mittarinlukeman kirjeenä, tekstiviestillä tai sähköpostilla pääkäyttäjälle, joka kirjaa sen Vesi Onlinen käyttöliittymässä.
  2. Pääkäyttäjä lataa kaikkien etäluettavien mittareiden lukemat mittarinvalmistajan palvelusta CSV-tiedostona ja siirtää tiedoston kerralla Vesi Onlineen.
  3. Asiakas kirjautuu sähköpostiosoitteellaan extranettiin ja syöttää lukeman suoraan mittarille (maksullinen lisäpalvelu).

Rekistereiden ja mittarinlukemien perusteella Vesi Online luo yksilölliset tasaus-, arvio- ja vastikelaskut jokaiselle jäsenelle esimerkiksi neljännesvuosittain. Vesi Online luo tasaus- tai arviolaskun mittarinlukemasta riippuen. Jos verkostossa on aina arvion mukaan laskutettavia vesiposteja, perinteisiä luettavia mittareita ja aina todellisen kulutuksen mukaan laskutettavia etäluettavia mittareita, niin Vesi Online luo vesiposteille aina arviolaskun, perinteisille mittareille joskus arvio- ja joskus tasauslaskun, ja etäluettaville mittareille aina tasauslaskun.

Laskujen lähetys sähköpostina, paperilaskuna tai e-laskuna hoituu kätevästi Vesi Onlinen kumppaneiden avulla. Laskutuskumppaneiden tarjoama automaattinen maksunvalvontapalvelu myös nopeuttaa rahan kiertoa ja yksinkertaistaa reskontran pitoa! Lisäksi laskutuskumppaneiden järjestelmistä kirjanpitäjänne saa ajantasaiset laskukopiot, listaukset avoimista myyntilaskuista sekä kirjanpitoraportit, joiden perusteella kirjanpito voidaan hoitaa yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Vesi Online soveltuu erinomaisesti vesiosuuskunnille, jotka ovat tottuneet pitämään jäsenrekisteriä excelissä! Vesi Onlinessa uusimmat tiedot ovat aina esillä ja muokattavissa tarvitsematta tuskailla excel-taulukoiden versioiden kanssa. Vesi Onlinen monipuolisten raporttien avulla saat myös kaikki tiedot tarvittaessa exceliin tarkistusta, laskentaa tai vaikka mittarinlukukorttien muodostamista varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tärkeimmät ominaisuudet

Vesi Onlinen avulla voit mm.:

  1. Pitää yllä jäsenrekisteriä
  2. Lähettää tiedotteita jäsenille
  3. Kerätä mittarinlukemia tasauslaskuja varten
  4. Lähettää arvio-, tasaus- ja vastikelaskuja
  5. Saada aina ajantasaisen listan avoimista laskuista
  6. Järjestää kirjanpidon tehokkaasti ja edullisesti

Vesi Onlinen käyttäjiä ovat yksittäiset vesiosuuskunnat ja pienet vesilaitokset sekä tilitoimistot ja vesi-isännöitsijät.

Kuulumme VesiYhteisöön! Liity sinäkin www.vesiyhteiso.fi
Tietosuojaseloste | Evästeasetukset