Mikä on Vesi Online?

Vesi Online on selaimella toimiva laskutusohjelma vesiosuuskunnille. Vesi Online auttaa pitämään kirjaa vesiosuuskunnan jäsenistä, käyttöpaikoista ja mittareista siten, että toistuvat laskut voidaan muodostaa automaattisesti. Ideaalitilanteessa vesiosuuskunnan/tilitoimiston tehtäväksi jää vain rekistereiden ylläpito sekä laskujen oikeellisuuden tarkistaminen ennen lähetystä!

Vesi Online osaa luoda yksilölliset tasaus-, arvio ja lainalaskut jokaiselle jäsenelle esimerkiksi neljännesvuosittain, ja lähettää ne asiakkaille sähköpostina, paperilaskuna tai e-laskuna. Laskujen postitus, maksunvalvonta ja perintä hoituu kätevästi Vesi Onlinen yhteistyökumppaneiden avulla. Automaattinen maksunvalvontapalvelu nopeuttaa rahan kiertoa ja yksinkertaistaa reskontran pitoa. Laskutuskumppaneiden järjestelmistä kirjanpitäjänne saa aina ajantasaiset laskukopiot, listaukset avoimista myyntilaskuista sekä kirjanpitoraportit, joiden perusteella kirjanpito voidaan hoitaa yksinkertaisesti ja tehokkaasti!

Vesionline on edullinen ja helppokäyttöinen laskutusohjelma, jonka käyttämiseen tarvitset vain internet-yhteyden. Vesi Online sopii niin pienille, keskisuurille kuin isoille vesiosuuskunnille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Vesi Online käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Katso lisätiedot tietosuojaselosteesta!