Kumppanit

Integroimalla Vesi Onlinen kumppaneiden järjestelmiin saat enemmän!

Vesi Online integroituu mm. seuraaviin järjestelmiin

Etäluettavat mittarit: Vesi Online on yhteensopiva Effection, Kokan ja Kamstrupin toimittamien etäluettavien vesimittareiden kanssa! Voit ladata vesimittarin toimittajan pilvipalvelusta viimeisimmät lukemat CSV-tiedostoon ja siirtää ne muutamalla hiiren napsauksella Vesi Onlineen laskutettavaksi. Heitä hyvästit arviolaskutukselle - etäluettavat mittarit ovat uusi tapa toimia!

Tilitoimistot ja isännöitsijät: Vesi-isännöinti Vesi Savo, Annan Tilitoimisto Oy ja Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy hoitavat vesiosuuskuntanne puolesta kaiken laskutukseen liittyvän työn, mm. jäsenrekisterien ylläpidon, mittarilukemien syötön ja laskujen lähetyksen. Ulkoista laskujen käsittely luotettavalle kumppanille!

Laskutus- ja perintäpalvelut: Validius Group (nyk. Kravia Finland Oy) ja Ropo Capital toimittavat laskut asiakkaille sähköpostilla, kirjeenä ja e-laskuna vain nappia painamalla. Validius Group ja Ropo Capital hoitavat myös maksunvalvonnan ja lähettävät muistutuskirjeet automaattisesti, jos suoritusta ei kuulu. Käyttämällä ulkopuolista ja automatisoitua perintäpalvelua säilytät kasvosi naapureiden joukossa ja pidät huolta siitä, että vesiosuuskunnan tilillä riittää rahaa maksaa vesilaskut!

Kotisivut: Webbiriihi toteuttaa vesiosuuskunnille verkkosivustoja, joilla osuuskunta voi tiedottaa toiminnastaan. Webbiriihi toteuttaa myös extranet-palveluita, joissa vesiosuuskunnan jäsenet voivat syöttää omat mittarilukemansa Vesi Onlineen, lähettää vikailmoituksia vesiosuuskunnalle ja siirtää liittymän uudelle omistajalle. Kätevää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kumppa­nei­tamme

Kuulumme VesiYhteisöön! Liity sinäkin www.vesiyhteiso.fi
Tietosuojaseloste | Evästeasetukset