Yhteistyökumppanit

Talouspalvelut TiMa Oy (Ylä-Savo) ja Sauvon Tilikeskus Oy / PP-Tilit Ky (Varsinais-Suomi) hoitavat vesiosuuskuntanne puolesta kaiken laskutukseen liittyvän työn, mm. jäsenrekisterien ylläpidon, mittarilukemien syötön ja laskujen lähetyksen. Unohda postimerkkien nuoleminen ja ulkoista laskujen käsittely luotettavalle kumppanille!

Validius Group ja Ropo Capital toimittavat laskut asiakkaille sähköpostilla, kirjeenä ja e-laskuna vain nappia painamalla. Validius Group ja Ropo Capital hoitavat myös maksunvalvonnan ja lähettävät muistutuskirjeet automaattisesti, jos suoritusta ei kuulu. Käyttämällä ulkopuolista ja automatisoitua perintäpalvelua säilytät kasvosi naapureiden joukossa ja pidät huolta siitä, että vesiosuuskunnan tilillä riittää rahaa maksaa vesilaskut!

Webbiriihi toteuttaa vesiosuuskunnille verkkosivustoja, joilla osuuskunta voi tiedottaa toiminnastaan. Webbiriihi toteuttaa myös extranet-palveluita, joissa vesiosuuskunnan jäsenet voivat syöttää omat mittarilukemansa Vesi Onlineen, lähettää vikailmoituksia vesiosuuskunnalle ja siirtää liittymän uudelle omistajalle. Kätevää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Vesi Online käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Katso lisätiedot tietosuojaselosteesta!